Hrvatsko građansko društvo Crne Gore

srijeda, 8. prosinca 2010.

Letovi za Europu od 89 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Europa već od 89 EUR!' organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u čak četrnaest europskih gradova.Tako cijena povratne zrakoplovne karte iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule do Amsterdama, Beča, Bruxellesa, Frankfurta, Kopenhagena, Londona, Münchena, Pariza, Podgorice, Prištine, Rima, Sarajeva, Skopja ili Züricha iznosi već od 89 eura! Rezervacija i kupnja karata odvija se samo ovaj vikend, od 10. prosinca do 12. prosinca 2010. godine, razdoblje putovanja je od 10. siječnja do 10. travnja 2011. godine, a promjene i povrat novca nisu dopušteni, objavljeno je na internetskim stranicama Croatia Airlinesa.
Cijene se odnose na kupnju na web stranici Croatia Airlinesa i uključuju pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karata (TSC) preko interneta. Za kupnju karata na drugim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatnih 15 eura. Broj mjesta je ograničen, a minimalan boravak je tri dana u tjednu ili vikend.
Jednako tako, u cijenu karte uključen je obrok i piće za vrijeme leta, prijevoz prtljage do 20 kg težine, web check-in ili prijava za let u zračnoj luci, nagradne milje u programu Miles & More, dnevni tisak i časopisi, video program za vrijeme leta itd.
http://www.putovnica.net/

Nema komentara:

Objavi komentar